Nieuws »

Verkoopdag Arnemuiden

Datum:
9 april
Bericht:

We kwamen aan in Arnemuiden, het was één en al bedrijvigheid. Heerlijk om het enthousiasme van de mensen te zien. We werden hartelijk ontvangen en kregen een kraam buiten toegewezen. Daar hebben we onze spullen neergezet. Ook hadden we nog verkoopartikelen meegenomen die over waren van de verkooptafels in 's Gravenpolder. 

De dominee opende de dag met schriftlezing en gebed waarna ieder naar de kramen ging. We hebben om de beurt wat rond gelopen en met de mensen gepraat; wat was er veel werk verzet! Wat vooral heel mooi was, was dat de cultuur van Arnemuiden ook duidelijk zichtbaar was. Garnalen pellen, ‘s nachts was er zalm gerookt etc.

De meeste mensen waren al bekend met Elim, dankzij de avond waar Ellen vertelde over Igede. Mooi om te horen dat mensen daar nog op terug kwamen en dit zeker ook als waardevol hadden ervaren. 

Deze mooie dag werd afgesloten in de kerk waar we met elkaar enkele psalmen zongen, Ook werd er een gedicht voorgelezen. 

Namens Elim hebben we de mensen bedankt voor al hun inzet en enthousiasme, waarna de ouderling deze dag besloot met gebed. 

De verkoopdag heeft 6500 euro opgebracht waarvan de helft voor Elim is, daar komt nog 150 euro van ons eigen kraam bij.  

Marlise en Heleen

 

 

 

 

 

« terug naar het overzicht