Nieuws »

Rabobank Fietsdag op Goeree Overf

Datum:
3 juni
Bericht:
Zaterdag 8 juni 2013 gaat de Rabobank Fietsdag op Goeree Overflakkee weer van start. U bent van harte uitgenodigd om met deze klassieker mee te doen en u te laten sponsoren door de Rabobank, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Stichting Elim. U vult daarvoor het startnummer van Stichting Elim in op de stempelkaart bij registratie. Registratie gebeurt op de dag zelf, dus u hoeft u niet van te voren op te geven bij de Rabobank. Voor de fietstocht op Goeree Overflakkee is het startnummer 66.

Als er meer dan vijf deelnemers voor Elim fietsen, krijgen we €50,- extra van de Rabobank. De vereniging met de meeste deelnemers krijgt zelfs een bonus van €250,-. Een extra stimulans om familie, vrienden en bekenden uit te nodigen om mee te fietsen!

Er kunnen verschillende routes en ook verschillende afstanden worden gereden. De afstanden zijn 20, 35 en 50 kilometer en Elim krijgt per deelnemer een vergoeding van de Rabobank van respectievelijk 4, 6 en 8 euro. Per route is een aparte stempelkaart met een vergoeding. De diverse routebeschrijvingen zijn te vinden op de website van de Rabobank: ga naar www.rabobank.nl/goeree-overflakkee en klik op Rabobank fietsdag. Inde routebeschrijvingen vindt u ook de stempelposten waar u kunt starten. 

De start van de fietstocht is vanaf 10.00 uur.

« terug naar het overzicht